Ledigt jobb

Vi söker en engagerad Psykolog till Närsjukvården i Varberg

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Är du en engagerad och lyhörd person? Vill du arbeta på en arbetsplats full av glädje, engagemang och teamkänsla? Varberg är en modern och starkt växande kommun och vi inom Närsjukvården växer med den. Vi söker nu en psykolog till vårt team i Varberg!

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1 100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Du kommer att utgå från Vårdcentralen Tvååker. Vårdcentralen Tvååker ligger endast en kvart från Varberg och är en mycket trivsam vårdcentral med ca. 25 medarbetare som har en bred spridning av kompetenser. Du tar dig lätt hit med kollektivtrafik. Om du kör bil har vi goda parkeringsmöjligheter och vi ligger nära motorvägsavfarten. Eftersom ditt uppdrag även innebär arbete på vårdcentralerna Håsten och Veddige får du ett omväxlade arbete i olika miljöer, både lantligt och stadsnära.

Arbetsbeskrivning

Välkommen till en arbetsplats med varierande arbetsdagar och stort eget ansvar! Som psykolog hos oss kommer du arbeta med individuell behandling av vuxna patienter med ångestsyndrom, krisreaktioner, lätta och medelsvåra depressioner. Samverkan med andra verksamheter och myndigheter är en viktig del av arbetet.

Eftersom du som medarbetare i Region Halland är en värdefull tillgång är vi glada över att kunna erbjuda dig flera förmåner! Du erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, fri sjukvård, löneväxling, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra (leasa) bil, cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en engagerad och lyhörd person. Du är flexibel i ditt arbetssätt och vågar prova nya vägar. Du har ett stort intresse för människor och ser det som en självklarhet med ett gott bemötande mot patienter och medarbetare. Vi lägger stort värde vid att du är en god kollega som gärna samarbetar med andra och som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven är du legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Några års arbetslivserfarenhet i området är meriterande. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer NSVH 223/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annicka Brink, Verksamhetschef Vårdcentralen Tvååker

Telefon: 0340-48 22 33

Mobil: 0768 - 49 14 99

Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef Vårdcentralen Veddige

Telefon: 070-578 21 30

För information om facklig företrädare kontakta HR Partner Sara Enocsson

Telefon: 070-871 33 57