Ledigt jobb

Vårdcentralen Tvååker söker två engagerade Specialistläkare i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Vill du bli vår nya specialistläkare i allmänmedicin? Vårdcentralen Tvååker erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent läkarteam som med stort engagemang och passion driver vårdcentralens utveckling framåt.

Endast en kvart från Varberg ligger vårdcentralen Tvååker som är en mycket trivsam vårdcentral och arbetsplats. Vi är ca 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om ca 6 400 listade patienter. Den största verksamheten är förlagd i Tvååker men vi har även mottagning i Rolfstorp. Vårdcentralen har ett gynnsamt och centralt läge i samhället Tvååker och vi delar lokal med apotek och äldreboende. Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog och lab. Vårt arbetssätt är teambaserat och strategiskt med fokus på utveckling av vår vårdcentral. Om du pendlar till Varberg tar dig enkelt till vår vårdcentral med kollektivtrafik.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Specialistläkare inom allmänmedicin hos oss möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Arbetet innebär mottagningsarbete och möjligheter finns att efter eget intresse kombinera det med uppdrag inom BVC, hemsjukvård och/eller handledning av blivande kollegor. Är du intresserad av att utöva ledarskap i kombination med patientarbete finns det möjligheter även till detta. Tillsammans med flera kompetenta läkarkollegor och en stabil personalstab kommer du att övergripande vara med och utveckla vårdcentralens arbete med patientsäkerhet och kvalitetsarbete. Jourtjänstgöring ingår i form av beredskapsjour i hemmet samt på Kvälls- och helgmottagningen beläget på Vårdcentralen Västra Vall i centrala Varberg.

Eftersom du som medarbetare i Region Halland är en värdefull tillgång är vi glada över att kunna erbjuda dig flera förmåner! Du erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, fri sjukvård, löneväxling, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Utöver våra förmåner finns det många fördelar med att arbeta i en större organisation. Många värdesätter anställningstryggheten hos en stabil arbetsgivare, möjligheter till kompetensutveckling samt teamkänslan vi har i läkargruppen men även samarbetet med övriga professioner. Detta är några av framgångsfaktorerna som bidrar till att vi med engagemang driver vårt arbete framåt för en ännu bättre hälso- och sjukvård med patienten i fokus!

Kvalifikationer

Är du en lagspelare som vill bli en del av vårt vinnande lag? Vi söker dig som är en målinriktad och engagerad Specialistläkare inom allmänmedicin som drivs av kvalitet, kontinuitet och patientsäkerhet i ditt arbete. Vi lägger stort värde vid att du är kommunikativ, visar arbetsglädje och gärna kommer med nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven är du utbildad specialist inom allmänmedicin eller har en specialistutbildning inom något annat område som är relevant för vår verksamhet. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs. B-körkort erfordras.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100% eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer NSVH 161/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annicka Brink, Verksamhetschef Vårdcentralen Tvååker

Telefon: 0340-48 22 33

Mobil: 0768 - 49 14 99

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (vxl)