Ledigt jobb

Ambulanssjukvårdare/Bussförare sökes till Sjukresor Halland

Sista ansökningsdag: 20 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Vi söker ambulanssjukvårdare/bussförare för semestervikariat med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Sjukresor i Halland är en del av förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa. Avdelningen finns på tre orter och utför liggande och sittande sjukresor inom och utom Region Halland. Arbetet innebär att utföra liggande och sittande sjukresor i Region Hallands regi. I arbetet ingår att köra patienter med ett ringa omvårdnadsbehov till/från sjukvård samt mellan vårdenheter. Det dagliga arbetet utförs ensam där bilkörning, lyft och förflyttning av patienter sker. Fordons- och stationsvård ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet är självständigt, fritt och ansvarsfullt med stor variation i vardagen.

Arbetstid: dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning eller annan kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet som undersköterska inom slutenvård alternativt hemsjukvård är meriterande.

B-körkort är ett krav. Även C1-behörighet eller B-körkort taget före 1996 är ett krav. Lyftprov samt kör-test genomförs vid intervjutillfället.
Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt god vana vid att arbeta med datorer och tekniska system.

Du som söker är en självständig och ansvarsfull person som är noggrann och lyhörd för patienternas behov. Då man arbetar självständigt är det av stor vikt att du är pålitlig, flexibel och effektiv i ditt arbetssätt. Ingen arbetsdag är den andra lik vilket ger omväxling samtidigt som det ställer krav på problemlösning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 januari. Referensnummer ADH 130/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Fredrik Dahlberg , Avdelningschef

Telefon: 070-662 39 63

Åsa Clarelid, Bitr. avdelningschef

Telefon: 0708-72 55 90

Sandra Malmgren, HR-partner

Telefon: 073-303 04 93

Ingvar Lindecrantz , Kommunal

Telefon: Kontaktuppgift fås via HR-partner