Ledigt jobb

Röntgen i Halmstad söker en systemadministratör för RIS och PACS

Sista ansökningsdag: 16 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Röntgenkliniken i Halland består av tre utbudspunkter: Kungsbacka, Varberg/Falkenberg och Halmstad/Hylte.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som systemadministratör av RIS och PACS med placering i Halmstad. Arbetet innebär samarbete med flertalet yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det samlade stödet till de båda systemen sker i team, där leverantörens support och superanvändare för RIS och PACS ingår och där röntgeningenjörer och IT-tekniker utgör teknik- och IT-support.

I arbetsuppgifterna ingår:
• Administrera RIS- och PACS-system vid Röntgen Halland Halmstad.
• Ansvara för att ta fram dokumentation för undervisning och arbetsflöden samt genomföra undervisning och upplärning av användare av RIS och PACS.
• Utreda möjligheter när det gäller nya önskemål från verksamheten eller nya krav från våra uppdragsgivare.
• Arbeta proaktivt med felsökning samt korrigera informationsflöden i systemen.
• Delta i projekt vilket kan innebära delaktighet i insamling och verifiering av data/information, implementation, test och införande i verksamheten.
• Upprätthålla en god kontakt med leverantörerna av systemen

Kvalifikationer

Det är en fördel om du har utbildning med datainriktning. Du bör ha erfarenhet av arbetsflödesanalyser inom röntgen alternativt andra vårdsystem. Tidigare erfarenheter av administration av RIS/PACS är också meriterande. Vi lägger stor vikt vid att du förstår våra användare samt kan förklara lösningar på ett begripligt sätt. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp varav god samarbetsförmåga är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 16 december. Referensnummer ADH 112/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Magnus Warfvinge, Tf. Verksamhetschef

Telefon: 073-851 06 65

Anna Hillertz Brännström, Systemsamordnare

Telefon: 0733 44 52 47

Annika Larsson , Vision

Telefon: 035-13 13 08

Emma Alsén, Kommunal

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)