Ledigt jobb

Avdelningschef sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen i Varberg

Sista ansökningsdag: 1 oktober Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Varberg har ett upptagningsområde på ca 63 000 invånare. Mottagningen samarbetar med kommunens olika enheter, samt med självklarhet de specialiserade mottagningarna och den psykiatriska heldygnsvården i Varberg. Mottagningen ansvarar för att personer som lider av allvarlig psykisk störning eller sjukdom erbjuds kvalificerad utredning, diagnostik, behandling, psykiatrisk omvårdnad, rehabilitering och vårdplanering. De svårast sjuka och deras anhöriga uppmärksammas särskilt och prioriteras. På Vuxenpsykiatrimottagningen i Varberg arbetar 40 personer – läkare, sjuksköterskor, psykologer, kurator, arbetsterapeut, dietist, skötare och medicinska sekreterare. Mottagningen präglas av välfungerande strukturer och samarbete med vårdgrannar, god kompetens och kontinuitet i bemanningen samt en positiv och professionell anda. Mottagningen i Varberg ansvarar för norra Hallands DBT-verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och dynamiskt arbete, som chef för en utvecklingsorienterad, välfungerande och kompetent öppenvårdsmottagning. Du leder enheten mot våra mål och har ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du väljer arbetsformer så att medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas till vara. Som chef är du med och bygger upp en kultur som präglas av ständiga förbättringar, med patientens bästa som din självklara etiska plattform. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom Hälso- och sjukvård. Erfarenhet från hälso- och sjukvård samt arbete i ledande ställning är meriterade.

En förutsättning för att lyckas och trivas som avdelningschef hos oss är att du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och klarar av att lösa problem som uppstår i arbetet. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och engagerat och du vill vara med och styra verksamheten mot uppsatta mål. Du sätter fokus på att driva, utveckla, anpassa och ständigt förbättra verksamheten. Tillsammans med medarbetarna skapar du en väl fungerande vårdorganisation och en god arbetsgemenskap. Goda kunskaper kring metoder för modern sjukvårdsutveckling och låg tolerans för vårdköer, är viktigt för att fungera bra som chef hos oss. Som ledare skapar du delaktighet och engagemang som får andra att växa. Du har också ett starkt intresse för att utveckla dig själv som chef. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 oktober. Referensnummer PSH 101/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Aslak Iversen, Verksamhetschef

Telefon: 0730-57 24 45

Linda Hedberg, Avdelningschef VPM Varberg

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)

Mikael Rönnlund, Saco

Telefon: 035-13 47 14

Carina Hansson Zander, Vårdförbundet

Telefon: växel 035-13 17 00