Ledigt jobb

Är du Vårdcentralen Västra Valls nästa avdelningschef?

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Är du intresserad av att utveckla dig själv som chef och ledare? Har du dessutom förmågan att skapa delaktighet och engagemang? Då kan jobbet som avdelningschef för Vårdcentralen Västra Vall vara en tjänst för dig.

Vårdcentralen Västra Vall/Breared är Region Hallands största vårdcentral med cirka 15 000 listade patienter och runt sextio medarbetare.

Vårdcentralen behöver nu utöka sitt team med två avdelningschefer. Ta chansen att bli en del av oss!

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef arbetar du ihop med vårdcentralens verksamhetschef och driver vårdcentralen framåt tillsammans med ett team av kompetenta medarbetare. Du har eget ansvar för del av verksamheten vilket också inkluderar personalansvar och ekonomiskt ansvar. Ett stort fokus ligger på att verksamheten upprätthåller en hög patientsäkerhet och vårdkvalitet utifrån gällande lagar och riktlinjer, du arbetar för att vårdcentralen har en god tillgänglighet och är anpassad efter patienternas behov. Du arbetar också mycket med att säkerställa en god arbetsmiljö för alla medarbetare.

Som avdelningschef ingår du i vårdcentralens ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor arbetar för helhetens bästa. Hälso- och sjukvården står inför en spännande förändring, där omvärlden ställer nya krav på vården och våra verksamheter behöver ständigt utvecklas för att på bästa sätt möta invånarnas behov. Som avdelningschef blir du en viktig del i det här arbetet och att arbeta med ständiga förbättringar är en framgångsfaktor.

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget och trivas med rollen behöver du ha lätt för att bygga och vidhålla goda relationer. Du behöver vara kommunikativ och ha en god förmåga att engagera och motivera medarbetare. Du behöver också kunna förmedla och tydligt koppla vårdcentralens och Närsjukvårdens mål och vision till både det dagliga och det långsiktiga arbetet vi utför, och tillvarata den expertis medarbetarna besitter för att ta oss i den riktning vi ska.

Vi ser att du har ett starkt intresse av att utveckla dina chefs- och ledaregenskaper. Samtidigt behöver du vara prestigelös och kunna ta dig an stort som smått, för att få den dagliga driften av vårdcentralen att fungera optimalt. För arbetet behöver du också ha en god förmåga att strukturera, organisera och planera ditt uppdrag.

Som chef är du en förebild där dina värderingar genomsyrar ditt sätt att leda och stämmer överens med Region Hallands värdegrund.

Du som söker har några års erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård i offentlig förvaltning, alternativt motsvarande privat verksamhet. Du har en adekvat högskoleutbildning inom Hälso- och sjukvård eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter också tidigare erfarenhet av primärvård och kunskap om intäktsbaserad och konkurrensutsatt verksamhet. Kanske har du redan en ledarskapsutbildning.

Vi söker två stycken tjänster på 50% vardera. Resterande utrymme arbetar du inom din grundprofession. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 50%. Grundanställning inom din profession och ett förordnande som chef på 4 år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A842252.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Verksamhetschef, Vårdcentralen Västra Vall

Telefon: 0733-03 78 45

Vänd dig till HR-partner Sara Enocson för kontakt med fackliga företrädare

Telefon: 070-871 33 57