Ledigt jobb

ST-läkare till Kirurgikliniken, Hallands sjukhus Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 8 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kirurgikliniken vid Hallands sjukhus är en organisatorisk enhet med två utbudspunkter, Varberg och Halmstad. Kliniken bedriver såväl akut som elektiv sluten- och öppenvård. Vid båda sjukhusen finns ett endoskopiskt centra, där såväl diagnostisk, terapeutisk samt screeningverksamhet utförs. Vidare ingår en onkologisk behandlingsavdelning och ett palliativt konsultteam. Handläggning av malign övre gastrointestinal kirurgi inklusive obesitaskirurgi är koncentrerad till Varberg och kärlkirurgi till Halmstad. Kolorektal- samt bröstkirurgi finns på båda sjukhusen.

Vi söker nu två ST-läkare med placering Halmstad och Varberg

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som ST-läkare på kirurgikliniken. Anställningen är på Kirurgikliniken, Hallands sjukhus med placering i Halmstad/Varberg

Vänligen ange i din ansökan på vilken ort du önskar arbeta på.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Meriterande är ATLS-kurs. Förutom god medicinsk kompetens söker vi dig som är noggrann, engagerad och har ett gott bemötande. Du förväntas även ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till både patienter och arbetskamrater. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik och kunna tillföra kompetens och arbetsglädje, som vi även hoppas få ge dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 8 april. Referensnummer A857772.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Irene Hansson, Verksamhetschef

Telefon: 0738-10 12 00

E-post: irene.hansson@regionhalland.se

Mikael Johnsson, Läkarförbundet

E-post: Mikael.Johnsson@regionhalland.se

Christian Kamis , Läkarföbundet

E-post: Christian.Kamis@regionhalland.se