Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Varbergs minsta medicinavdelning

Sista ansökningsdag: 28 oktober Ansök nu

Vill du vara med och arbeta på en liten sluten vårdavdelning, där det finns utrymme för att tänka nytt och utveckla arbetssättet till det bästa utifrån patientsäkerhet och arbetsmiljö?

Arbetsbeskrivning

Avdelning 4A har 18 vårdplatser och inriktning mot nefrologi och gastroenterologi och här arbetar vi i gruppvård alla dagar i veckan. Som sjuksköterska hos oss fokuserar du på patienterna medan andra fokuserar på kringuppgifter, som exempelvis bäddning av sängar och beställning av förråd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss är att, i samverkan med andra yrkesgrupper, bedöma, planera och genomföra patientens vård och behandling på ett så optimalt sätt som möjligt, samt fungera som stöd till patienters närstående.

Vi erbjuder dig individanpassad och strukturerad introduktion, kontinuerlig kompetensutveckling och lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som tycker om att kunna lite av mycket då det förekommer patienter med många olika diagnoser. Du som tar sjuksköterskeexamen i januari 2019 är också välkommen att söka. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det är inget krav. Som person kan du arbeta såväl självständigt som i team, du är lyhörd för patienter och kollegor och du har ett gott förhållningssätt.

Är du en person som är engagerad, tar initiativ, har god samarbetsförmåga och mod att våga prova nytt samt har en framtidstro mot en modern sjukvård så är detta en arbetsplats som passar dig!

Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska, eller har högst sex månaders erfarenhet, din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska samt en trygg och bred introduktion i yrket.
Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 oktober. Referensnummer HS 260/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Grimbeck, Avdelningschef avd. 4A

Telefon: 0340-66 27 18

Vårdförbundets expedition

Telefon: 0340-48 11 41