Ledigt jobb

Distriktssköterska/BVC-sjuksköterska till Vårdcentralen Västra Vall-Breared

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi. Vi är en attraktiv arbetsplats belägna mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet med fantastiska badplatser. Vi har cirka 15 000 personer listade hos oss och vår filial ligger i ett expansivt område fem minuter från centrum.

Då vår ordinarie distriktssköterska/BVC-sjuksköterska ska gå i pension söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall - Breared, en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Arbetet på BVC innefattar främst hälsokontroller och vaccinationer enligt basprogram för BVC samt föräldrautbildning i grupp. Du kommer även att arbeta med förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska på vårdcentral: telefonrådgivning, mottagning, bedömningar, vaccinationer och provtagning.

Arbetet är förlagt till vardagar - måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från BVC och vårdcentral är meriterande. Vi söker en positiv och utåtriktad person med god känsla för service som har lätt för att samarbeta med andra. Flexibilitet ser vi också som en värdefull egenskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer A842985.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Vårdcentralschef

Telefon: 073-303 78 45

Vivi Bengtsson, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 10 00 (vxl)