Ledigt jobb

Marknadsförare–inriktning kommunikation, säljarbete webb och sociala medier

Sista ansökningsdag: 11 januari 2019 Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Scenkonstavdelningen är en av fyra avdelningar på Kultur i Halland. Avdelningen är uppdelad i regional musikinstitution med fem producenttjänster som producerar ett varierat och kvalitativt konsert- och festivalutbud i hela Halland. Utbudet görs genom ett nära samarbete med det fria musiklivet, kringliggande regioner och lokala arrangörer. Verksamheten ansvarar för musikutbudet för barn och unga gentemot skola och offentliga arrangörer. Vi ansvarar även för dansområdet där vi driver institutionen Rum för dans, ett samarbete mellan Kungsbacka, Falkenberg och Region Halland med en verksamhet som bygger på gästspel, residensverksamhet och publikutveckling.

Scenkonstavdelningen har ett övergripande ansvar för hela kulturverksamhetens arbete gentemot barn och unga inom alla konstarter. Barn och unga-teamet består i dagsläget av en utvecklare med inriktning mot scenkonst samt en utvecklare med ansvar för slöjd, film, konst, kulturarv och litteratur.

Arbetsbeskrivning

Scenkonstavdelningen söker nu en marknadsförare med inriktning kommunikation, säljarbete webb och sociala medier. Uppdraget syftar till att öka kännedomen om våra verksamheter och att få publik och deltagare till våra arrangemang och aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår allt från strategi och idéer till produktion och praktiskt genomförande av kampanjer, samt publicering av innehåll, liksom kommunikation och dialog med samarbetspartner, invånare och publik. Arbetet innebär redaktörsansvar såväl som innehållsproduktion för webb och sociala medier, liksom övrigt marknadsföringsarbete. Du arbetar tillsammans med producenter, utvecklare och samarbetsparter inom scenkonstområdet, samt i nära samarbete med Kultur och skolas kommunikatörer. I arbetet ingår att vara med i anslutning till arrangemang och aktiviteter, och att följa exempelvis festivaler och konsertserier från början till slut. Kvälls- och helgarbete förekommer, liksom resor.

Kvalifikationer

Du som söker har en högskoleexamen inom kommunikation och marknadsföring eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete med webbpublicering och av att engagera målgrupper via sociala medier, men också en förståelse för hur olika marknadsföringskanaler samverkar och kompletterar varandra. Goda kunskaper om marknadsföringsarbete i sociala medier och andra digitala kanaler, liksom om SEO och tillgänglighet i digitala kanaler, är en förutsättning. Vidare har du grundläggande kunskaper inom kommunikationsrätt, inklusive webbriktlinjer.

Du behöver vara stilistiskt säker i skrift och tilltal, främst på svenska och engelska. Kunskaper i fler språk är också meriterande.

Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av marknadsföring och kommunikation inom kulturområdet och särskilt inom scenkonst. Erfarenheter inom PR och presskontakter, liksom kunskaper inom bild- och filmredigering, grafisk formgivning och trycksaksproduktion är meriterande, då dessa arbetsuppgifter också förekommer.

Som person är du initiativrik, driven och kommunikativ. Du känner dig trygg i din yrkesroll och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du arbetar strukturerat och noggrant och har förmåga att balansera hög kvalitet med effektivitet. Du har en god känsla för samtida strömningar och tendenser inom ditt ansvarsområde.

Välkommen till en öppen och kreativ arbetsplats, med spännande arbetsmiljö och omväxlande arbetsuppgifter! Verksamheten utgår från Halmstad men vi arbetar i hela Halland, därför är körkort ett krav.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-02-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 januari 2019. Referensnummer KS 18/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Vicky Sverkerson, Avdelningschef Scenkonstavdelningen

Telefon: 0705-37 56 65

Linda Tillander, DIK

Telefon: 0761-34 44 25