Ledigt jobb

Vill du bli Avdelningschef på Vårdcentralen Falkenberg?

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Är du redo och att ta dig an en ledarroll? Har du dessutom förmågan att skapa delaktighet och engagemang? Då kan jobbet som avdelningschef för vårdcentralen i Falkenberg vara intressant för dig!

Vårdcentralen Falkenberg är en offentligt driven vårdcentral med ca 10 000 listade patienter och vi är ca 50 medarbetare. Vi är placerade centralt i Falkenberg med nära till buss och tågkommunikation.

Nu söker vi en avdelningschef till vårt team. Du kommer att välkomnas av en engagerad och professionell arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och högt i tak.

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef arbetar du ihop med vårdcentralens verksamhetschef och driver vårdcentralen framåt tillsammans med ett team av kompetenta medarbetare. Du har eget ansvar för del av verksamheten vilket också inkluderar personalansvar och ekonomiskt ansvar. Ett stort fokus ligger på att verksamheten upprätthåller en hög patientsäkerhet och vårdkvalitet utifrån gällande lagar och riktlinjer, och du arbetar för att vårdcentralen har en god tillgänglighet och är anpassad efter patienternas behov. Du arbetar också mycket med att säkerställa en god arbetsmiljö för alla medarbetare.

Som avdelningschef ingår du i vårdcentralens ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor arbetar för helhetens bästa. Hälso- och sjukvården står inför en spännande förändring, där omvärlden ställer nya krav på vården och våra verksamheter behöver ständigt utvecklas för att på bästa sätt möta invånarnas behov. Som avdelningschef blir du en viktig del i arbetet med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget söker vi dig som har driv och vilja att utveckla dina chefs- och ledaregenskaper. Genom tillit skapar du goda relationer med både patienter, medarbetare och samarbetspartners. Du har också en god förmåga att kommunicera och lägger fokus på att involvera, engagera och motivera din omgivning.

För arbetet behöver du ha en god förmåga att strukturera och organisera samt planera ditt arbete.

Som chef är du en förebild där dina värderingar genomsyrar ditt sätt att leda och stämmer överens med Region Hallands värdegrund.
Du som söker har några års erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård i offentlig förvaltning, alternativt motsvarande privat verksamhet. Du har en adekvat högskoleutbildning inom Hälso- och sjukvård eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Önskvärt är att du har en ledarskapsutbildning, men det är inget krav.

Vi värdesätter tidigare erfarenhet av primärvård och kunskap om intäktsbaserad och konkurrensutsatt verksamhet. Önskvärt är även tidigare erfarenhet av förbättringsarbete, gärna inom Lean.

Tjänsten omfattar 40% och resterande utrymme arbetar du inom din grundprofession. Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 40%. Grundanställning inom din profession och ett förordnande som chef på 4 år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer A841766.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Verksamhetschef Falkenberg

Telefon: 072-523 49 03

Fackliga företrädare: Vänd dig till HR-partner Sara Enocson för kontakt

Telefon: 070-871 33 57