Ledigt jobb

Ambulanssjuksköterskor sökes till Ambulanssjukvården, flera orter

Sista ansökningsdag: 1 januari 2019 Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Vi söker nu dig som vill arbeta som ambulanssjuksköterska på någon av våra ambulansstationer i Halland. Vi erbjuder såväl tillsvidareanställningar som vikariat. Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och professionell handledning. Vi är måna om att du får en god introduktion och du kommer att få ta del av vår gedigna kompetensutvecklingsplan. Vänligen ange vilken typ av anställning samt vilken ort du är intresserad av i din ansökan.

Arbetsbeskrivning

Inom ambulanssjukvården förekommande arbetsuppgifter. Uppdraget innefattar dag-, natt-, och helgtjänstgöring. Arbetet präglas av ständiga bedömningar och prioriteringar utifrån patientens medicinska tillstånd. Arbetet innebär samarbete med många olika kontakter, både interna och externa.

KONTAKTPERSONER

Daniel Skoogh
Avdelningschef, Ambulanssjukvården Halmstad Väster
070-662 39 08

Helena Pettersson
Avdelningschef, Ambulanssjukvården Halmstad Öster
072-239 39 10

Monica Johansson
Avdelningschef, Ambulanssjukvården Falkenberg
070-662 39 30

Matti Johansson
Avdelningschef, Ambulanssjukvården Varberg
073-245 62 62

Anna Rosenberg
Avdelningschef, Ambulanssjukvården Kungsbacka
070-662 39 50

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, eller dig som besitter annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som lämplig. I tjänsten kommer du att möta patienter med varierande diagnoser i alla åldrar. Därför är det av stor vikt att du har god kommunikativ förmåga och kan möta patienten på ett professionellt och betryggande sätt. Då du i rollen som legitimerad sjuksköterska kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i olika team, värdesätter vi god samarbetsförmåga och att du är villig att dela med dig av dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort C / C1 är meriterande. Körkort B är obligatoriskt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid. Även vikariat.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
15

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 januari 2019. Referensnummer ADH 111/18.

Övrigt

Vi planerar att ha intervjuer följande dagar, så ha gärna dessa dagar i åtanke om du skulle bli aktuell för intervju:
14:e januari i Halmstad
15:e januari i Kungsbacka
21:e januari i Kungsbacka
22:e januari i Halmstad

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Se kontaktuppgifter för avdelningschef på resp. ort ovan.

Sandra Malmgren, HR-partner

Telefon: 073-303 04 93

Magnus Lindroth , Vårdförbundet

Telefon: 0346-560 29

Vårdförbundet Halland

Telefon: 0771-420 420, växel