Ledigt jobb

Operationssjuksköterska till Operations- och Intensivvårdskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På Operation- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård och steriliseringsverksamhet. Operationsavdelningen omfattar all omvårdnadspersonal vid enheten och har cirka 100 medarbetare. Avdelningen har elva välutrustade operationssalar för kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, ortopedi, urologi, öron/näsa/hals, ögon och käkkirurgi.

Nu söker Operations- och Intensivvårdskliniken en ny operationssjuksköterska till sitt team på plats. Du kommer att mötas av en driven och engagerad grupp som präglas av högt i tak och ett gott samarbete.

Arbetsbeskrivning

Operationsavdelningen i Halmstad söker efter operationssjuksköterska som vill vara med och leda, utveckla och samordna arbetet i våra operationssalar. Med din värme och kompetens får du våra patienter att känna sig trygga både inför och under operation.

Som operationssjuksköterska spelar du en otroligt viktig roll inte bara för den enskilda avdelningen utan för hela verksamheten. Du arbetar med peroperativ omvårdnad, medicinsk teknik och omvårdnadsdokumentation samt ansvarar för planering och organisering av dagens operationer. Till hjälp har du dina kollegor där du tillsammans i team med andra yrkeskategorier arbetar för att erbjuda patienten bästa möjliga vård.

Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Det är meriterande med några års erfarenhet men är absolut inget krav.

Vi söker dig som tycker om utmaningar och är engagerad i ditt arbete! Du trivs med att arbeta i grupp och har ett positivt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Mån-sön dag- och kvällstid. Jourtjänstgöring kan förekomma.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 352/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Benstead, Avdelningschef Operation/anestesi Halmstad

Telefon: 035-13 12 33

Peter Dygården, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 12 31