Ledigt jobb

Medicinska sekreterare semestervik, Psykiatriska heldygnsvården, Varberg

Sista ansökningsdag: 1 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Psykiatriska kliniken i Varberg har fem avdelningar för heldygnsvård:
• Avdelning 21 som är en rättspsykiatrisk avdelning
• Avdelning 22 som är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning,
• Avdelning 23 med inriktning psykosvård
• Avdelning 24 som är en avdelning för beroendepatienter
• PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning.

Inför sommarsäsongen 2019 söker vi nu medicinska sekreterare till vuxenpsykiatrins heldygnsvård i Varberg.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete under sommaren, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, sköta bokningar samt andra administrativa uppgifter såsom intyg, scanning och posthantering. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna receptionen med mottagande av samtal per telefon samt att välkomna och registrera patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du bör vara noggrann, flexibel och lyhörd. Det är meriterande med erfarenhet som medicinsk sekreterare, men inget krav, samt kunskaper i dokumentationssystemet VAS. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tidsbegränsad anställning enligt överenskommelse under semesterperioden 2019 (juni-augusti). Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 mars. Referensnummer A845633.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Katarina André, Avdelningschef avd. 21 och PIVA

Telefon: 0340-48 19 15

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 0705-15 47 51