Ledigt jobb

Psykolog/Kurator till teamet Barn och Ungas psykiska hälsa, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 28 november Ansök nu

Vill du vara med och göra skillnad för våra barn och unga? Då är du rätt person för oss. Vi behöver nu stärka upp vårt arbete kring barn och ungas psykiska hälsa och söker dig som vill vara en viktig del i detta arbete.

Närsjukvården i Region Halland har ett länsövergripande uppdrag att ta emot barn och unga med måttliga psykiska besvär. Utbudspunkter finns på fyra platser i länet, och den här tjänsten utgår från Kungsbacka med placering på Vårdcentralen Särö. Vi har en nära samverkan med länets samtliga vårdcentraler och barn- och ungdomspsykiatrin.

Arbetsbeskrivning

Målgruppen i arbetet är barn och ungdomar med måttliga psykiska symptom av den grad att det är angeläget med behandlingsinsatser, men där svårigheterna inte är så allvarliga att insatser behövs från barn- och ungdomspsykiatrin. Det kan exempelvis röra sig om barn och ungdomar med oro/ångestproblematik och ungdomar med depressiva besvär.

Arbetet är både individ- och familjeinriktat och består av bedömningar och behandlingar. Samverkan med andra professioner är en mycket viktig del i arbetet, till exempel med vårdcentral, skola, socialtjänst och BUP.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller kurator. Erfarenhet av liknande arbete med barn och unga liksom lämplig psykoterapeutisk utbildning eller motsvarande är meriterande.

Som person söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i samverkan med andra professioner, men som även har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser att du är en engagerad person med patienten i fokus och att du är intresserad av nya arbetsmetoder och att utveckla den verksamhet du befinner dig i. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn, unga och deras föräldrar.

B-körkort erfordras.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-01-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 november. Referensnummer NSVH 228/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Svensson, Verksamhetschef

Telefon: 0731-42 70 04