Ledigt jobb

Utbildningsproducent för digitalt lärande till Region Halland

Sista ansökningsdag: 16 december Ansök nu

Brinner du för lärande och vill kombinera det med framtidens utbildningskanaler? Vill du jobba med utveckling och produktion av digitalt lärande i en stor organisation? Då har vi jobbet för dig!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Region Halland befinner sig i ett spännande skede där vi vill göra digitalt lärande som en naturlig del i medarbetarnas kompetensutveckling och behöver därför stärka vår organisation med en utbildningsproducent för digitalt lärande. Då tjänsten är ny kommer du ha nyckelroll i utveckla och driva arbetet avseende e-Learning med målet att Region Halland ska ha högkvalitativa och effektiva utbildningar.

Välkommen att söka detta spännande arbete i en organisation med stora utvecklingsmöjligheter!

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du att arbeta med produktion av digitala kompetensutvecklingsinsatser till Region Halland och göra det enkelt och tydligt för regionens medarbetare att kompetensutveckla sig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
-Produktion och ansvar för digitalt lärande genom t.ex. grafik, bild och film utifrån kravspecifikation eller idé
-Samverka med kompetensutvecklare och utbildare i organisationen

Du kommer också ha rollen som objektspecialist för vårt IT-stöd för lärande och kompetenshantering. Det innebär att du ansvarar för att IT-stödet på bästa sätt kan stödja våra chefer och medarbetare. Du arbetar både med förvaltning och utveckling av IT-stödet, och har kontakt med såväl interna intressenter som med leverantörer.

Du kommer tillhöra HR-avdelningen där specialister och strateger tillsammans ansvarar för regionens kompetensförsörjningsprocess, men ha ett nära samarbete och dialog med verksamheten i utbildningsfrågor. I rollen som utbildningsproducent kommer du att verka som projektledare och driva produktionsprocessen från ax till limpa.

Kvalifikationer

Din bakgrund finns inom digitalt lärande och e-learning där du har dokumenterad yrkeserfarenhet av att driva projekt från start till mål. Genom din erfarenhet har du också arbetat med manushantering och har god kompetens inom film, ljud, text och bildbearbetning. Vidare har du även erfarenhet av att arbeta med relevanta författarverktyg, så som ex. Adoble Capivate, Indesign, Photoshop samt mycket goda kunskaper i MS Office. Din svenska är flytande, både i tal och skrift, och du har god förmåga att skapa innehåll och text som ger effekt. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av arbete i LMS (Learning Management System).

Det är meriterande om du har en utbildning inom produktion av digitalt lärande eller motsvarande, men det viktigaste är din faktiska kompetens och erfarenhet från området.

Som person är du en genomförare - du driver dina idéer och får saker gjorda. Du är kommunikativ och har en god pedagogisk förmåga gentemot både kunder och kollegor, och när du ska paketera dina produktioner. Vi ser det som självklart att du en mycket god samarbetsförmåga. Slutligen ser du förändring som något spännande och trivs i dynamiska miljöer där du kan verka i en flexibel roll.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 16 december. Referensnummer RK 40/18 .

Övrigt

Vi läser inkomna ansökningar löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Indre Grimpe, HR-chef

Telefon: 0706-86 51 94

För fackliga representanter hänvisar vi till växeln

Telefon: 035-13 10 00 (Vxl)