Ledigt jobb

Assistent för sommarvikariat till Läkemedelsenheten, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Läkemedelsenheten är en del av Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa. Vårt uppdrag är att stödja regionen för en effektiv, säker och kostnadseffektiv läkemedelsförsörjning. I vårt uppdrag ligger också att utveckla vårdnära stödjande farmaci för läkemedelshantering med en hög patientsäkerhet.

Vid Läkemedelsenheten finns i dag 15 farmaceuter som arbetar med olika typer av uppdrag inom läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering. Vi hanterar till exempel upphandlingar av läkemedel, försörjningsavtal med underleverantörer, drift av lagerautomater, kvalitetsgranskning av läkemedelshantering och klinikorienterat arbete med läkemedels-genomgångar. Under de senaste två åren har vi succesivt byggt upp en verksamhet där vi stöttar vården med stöd i att beställa läkemedels och sköta läkemedelsförråd, läkemedelsservice.

Nu söker vi dig som vill jobba hos oss i sommar!

Arbetsbeskrivning

Som assistent hos oss arbetar du med förråds- och sortimentsarbete vid sjukhusets vårdavdelningar. Du gör beställningar och upplockning av läkemedel till avdelningarnas läkemedelsförråd samt hållbarhetskontroller av läkemedlen i förrådet. Du ser till att
ordinerade läkemedel finns tillgängliga för användning till patienter.

Arbetet med läkemedelsservice är teambaseret så tillvida att du arbetar i ett team med farmaceuter där ni tillsammans ska lösa uppdraget vid sjukhusets avdelningar. Du är också en viktig del i teamet kring patienten där sjuksköterskan är din samarbetspartner. I ditt arbete kommer du att få stöd ifrån de farmaceuter som redan nu arbetar vid Läkemedelsenheten, det är vi tillsammans som ansvarar för att sjukvården har en säker och ändamålsenlig hantering av läkemedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse och vill lära dig mer om läkemedel! Du kanske studerar till farmaceut, sjuksköterska är eller utbildad undersköterska och vill lära dig mer om läkemedel. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vården.

Som person är du noggrann och har god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Vidare har du lätt för att kommunicera och samarbeta med både kollegor och övrig personal på sjukhuset. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer A841313.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Patrik Olsson, Verksamhetschef

Telefon: 070-623 17 63