Ledigt jobb

Är du Folktandvården Västra Valls nya tandläkare?

Sista ansökningsdag: 21 november Ansök nu

Är du redo för ny utmaningar? Nu söker vi på Folktandvården Västra Vall i Varberg en ny kollega!

Ett av våra mål är att ha varaktiga arbetsteam som består av tandläkare, tandsköterska och tandhygienist för att kunna ge bästa möjliga vård. Vår klinik brukar beskrivas som trivsam och vi är stolta över att ha väldigt nöjda kunder. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på ett nära samarbete oss kollegor emellan. Vi erbjuder handledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Som tandläkare hos oss blir du en del av en personalgrupp som består av cirka 45 personer med varierande bakgrund och erfarenhet. Vi har ett arbetssätt där vi jobbar tillsammans, där vi tar oss tid att hjälpa och stötta varandra och där det är nära till skratt.

Arbetsbeskrivning

I rollen som tandläkare kommer du att få möjlighet att använda hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Klinikens medarbetare har en bred kompetens inom barn och vuxentandvård. Vi utför implantatprotetik och kirurgi, vi kan erbjuda tandvårdsrädda patienter lustgas, vi har laser och digital avtrycksscanner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, gärna med erfarenhet från både vuxen- och barntandvård.

Du är intresserad av förbättringar och tar ansvar för såväl din egen som folktandvårdens utveckling. Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är lyhörd och uppmärksam på andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Du är en positiv, glad och initiativrik person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi har ett datoriserat journalsystem, vilket kräver erfarenhet och allmänna IT-kunskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söker du stor variation och där ena dagen inte är den andra lik? Välkommen med din ansökan till oss på Folktandvården Västra Vall.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 november. Referensnummer NSVH 212/18.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Ashton , Klinikchef

Telefon: 0340-482354

E-post: Asa.Ashton@regionhalland.se

Stefan Nordström, TT

Telefon: 070-684 92 00