Ledigt jobb

Psykolog inom Barnsomatiken sökes till Rehabiliteringskliniken

Sista ansökningsdag: 30 oktober Ansök nu

Söker du ett arbete med utmaningar och variation? Gillar du att arbeta både självständigt och i team med andra professioner? Vill du som psykolog utgöra en skillnad för barn som drabbats av kronisk eller allvarlig sjukdom och deras familjer? Vill du dessutom vara en viktig resurs för barnsjukvården är du välkommen att söka denna tjänst!

Hallands sjukhus är modernt utrustade akutsjukhus som tillhandahåller specialistsjukvård dygnet runt. Rehabiliteringskliniken Halland ansvarar för specialiserad rehabiliteringsmedicin inom sluten- och öppenvård på Hallands sjukhus. I kliniken ingår även all paramedicinsk personal på Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Vi är sammantaget tolv psykologer inom Rehabiliteringskliniken som är en resurs för alla kliniker på Hallands sjukhus. Du kommer att ingå i vår psykologgrupp på 6 psykologer i Halmstad, varav vi är två som har vårt uppdrag på Barnkliniken.

En av våra psykologer går nu i pension och söker därför en Psykologkollega med placering vid Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus Halmstad och med tjänstgöring på Barn- och ungdomskliniken.

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår både kortare och längre kontakter med barn och/eller deras familjer rörande krisbearbetning, bedömningar, stöd- och behandlingskontakter samt konsultativa insatser och utbildning för andra yrkesgrupper. Som psykolog inom barnsjukvården i Halmstad arbetar du ofta i team tillsammans med övriga paramedicinska kompetenser och medicinska specialiteter och ses som en självklar och viktig del av verksamheten.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog, med tidigare erfarenheter och/eller intresse av arbete inom den somatiska hälso- och sjukvården, företrädelsevis inom barn. Möjlighet till handledning finns.

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och fäster därför stor vikt vid dina personliga egenskaper som flexibilitet, empati och god samarbetsförmåga.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
2019 – 01- 14 (eller enligt överenskommelse).
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 oktober. Referensnummer HS 252/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare med över 7600 medarbetar inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård, och främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord vi vill ska prägla alla som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Sara Klaverdal, psykolog riktad mot Barnkliniken

Telefon: 035-136557