Ledigt jobb

Är du Folktandvården Oskarströms nya tandläkare?

Sista ansökningsdag: 20 januari Ansök nu

Är du en initiativrik person som gillar utmaningar och att jobba med människor? Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att påverka såväl din egen utveckling som arbetsuppgifterna för att kliniken ska ligga i framkant inom tandvården? Då kan Folktandvården Oskarström vara en arbetsplats för dig!

Välkommen till vår familjära folktandvårdsklinik som ligger naturskönt i centrala Oskarström. Kliniken har fem behandlingsrum och vi som jobbar här är ett glatt gäng på runt tio medarbetare. Vi värdesätter vårt nära samarbete, där vi tar oss tid att hjälpa och stötta varandra och där det är nära till skratt. För dig som åker buss finns det goda bussförbindelser till Folktandvården Oskarström.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär ett omväxlande arbete med såväl barn- och vuxentandvård som teamarbete. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på nära samarbete oss kollegor emellan. Du kommer att delta på terapimöten och tillsammans planerar vi vår verksamhet.

Att vi som jobbar här utvecklas tycker vi är viktigt och vi uppmuntrar varandra att gå kurser och utbildningar. Som ny hos oss får du en erfaren handledare det ser vi som en central del i din introduktion på kliniken.

Eftersom du som medarbetare i Region Halland är en värdefull tillgång är vi glada över att kunna erbjuda dig flera förmåner! Du erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, fri sjukvård, löneväxling, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra (leasa) bil, cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och ser det som meriterande om du har erfarenhet inom området. Vi ser att du har god odontologisk kompetens. Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi har ett datoriserat journalsystem, vilket kräver erfarenhet och allmänna IT-kunskaper. Vidare har du goda språkkunskaper i engelska.

Dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och engagemang är något vi värderar högt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Du har även stort patientfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 januari. Referensnummer NSVH 252/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att sker fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anja Karlsson, Klinikchef

Telefon: 035-14 77 00

Stefan Nordström, TT Halland

Telefon: 070-684 92 00