Ledigt jobb

Undersköterska till Ortopedikliniken, avd. 3BC, Varberg

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På avdelning 3BC bedriver vi såväl akut som planerad vård. På den akuta avdelningen arbetar vi i tre grupper med 22 vårdplatser. Den planerade delen består av 8-12 vårdplatser och bedriver 5-dygnsvård. På enheten arbetar du i team med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi arbetar ständigt med våra vårdprocesser och har uppnått goda resultat i att ge patienten en god och säker vård på kortast möjliga tid.

Arbetsbeskrivning

Vi ger patienten möjlighet att vara delaktig i sin egen vård genom att ha ett personcentrerat synsätt. En av förutsättningarna är att du som undersköterska har stödfunktioner, som bland annat vårdnära service och samordnare, så att du får mer tid för dina patienter. Ditt arbete i teamet innebär bland annat att delta i pre- och postoperativ omvårdnad, rehabilitering, sårbehandling, utföra tekniska moment och mätningar samt att dokumentera i vårt journalsystem VAS.

Tjänsten innebär dag- och kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi och/eller akutsjukvård. Du bör ha läst kursen Akutsjukvård 200 poäng.

Som person är du nyfiken och har ett positivt förhållningssätt till att se nya lösningar. Du har en vilja att växa inom ett eget ansvarsområde och delar gärna dela med dig av din kunskap och erfarenheter till medarbetare och studenter. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A845154.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pia Karlsson, Avdelningschef 3B

Telefon: 0340-48 13 31

Pia Gjelstrup, Avdelningschef 3C

Telefon: 0340-48 11 31

Lisbeth Johansson, Kommunal

Telefon: 0340-48 11 33