Ledigt jobb

Timvikarier sökes till Vårdnära service och Städservice, Varberg

Sista ansökningsdag: 15 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Våra stöd- och servicefunktioner för städservice och vårdnära service har stor betydelse för hälso- och sjukvården. Utöver den dagliga städningen av lokalerna på Hallands sjukhus, utför vi även vårdnära service till vårdenheter på sjukhusen. Med vårdnära service stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa. Med vårdnära service arbetar vi i team och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du kanske den vi letar efter. Hos oss arbetar du både självständigt, men också i team med andra.

Arbetsbeskrivning

Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på avdelningen. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innebär också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet.

Arbetsuppgifterna innefattar även städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Varbergs sjukhus samt vårdcentraler inom Varbergs kommun.

Arbetet är främst schemalagt med tjänstgöring dagtid men kan variera mellan kl. 05.00-23.00, så även på helger.

Kvalifikationer

Du som söker har fyllt 17 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete, t.ex. städ men det är inget krav. Du måste ha goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Då vi bemannar även vårdcentraler i ytterområden är det meriterande om du har B-körkort.

I arbetet ingår kontakter med patienter, anhöriga och vårdpersonal så därför ser vi gärna att du är en social och utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med andra. Du har god förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
8

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 november. Referensnummer RGS 85/18.

Övrigt

Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Margareta Ortenlöf, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 54

Linda Hansson, Kommunal

Telefon: 0738-49 74 11