Ledigt jobb

ST-läkare sökes till Urologikliniken, Hallands sjukhus

Sista ansökningsdag: 23 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Urologikliniken är uppdelad på två orter i Halland. I Halmstad finns mottagning, ESVL-verksamhet samt akut och elektiv kirurgisk öppenvård. I Varberg finns mottagning, akut och elektiv kirurgisk öppen- och slutenvård samt vårdavdelning.

I Halland utför vi stenoperationer, inklusive perkutana stenextraktioner. Vi har god tillgång till robotkirurgi och utför laparoskopisk njur-samt prostatakirurgi.

Urologikliniken består av cirka 70 medarbetare varav 13 läkartjänster. Kliniken har ett upptagningsområde på cirka 300 000 personer.
Urologikliniken arbetar ständigt med utveckling för att på bästa sätt kunna möta våra patienter med bästa möjliga kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare inom urologin kommer du att arbeta med behandling och utredning av sjukdomar i njurar och urinvägar hos både män och kvinnor och i mannens könsorgan. Ditt arbete kommer att ske på mottagning, inom slutenvård samt operation. I tjänsten ingår tjänstgöring som primärjour, urologikliniken deltar i gemensam jourlinje med kirurgiklinken. Vidare är även utbildning och handledning av AT-kollegor en viktig del av dina arbetsuppgifter. Din grundplacering är i Varberg men viss placering i Halmstad förekommer. Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har själv möjlighet att utforma din plan tillsammans med studierektor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett stort intresse av urologi. Genomförd AT- tjänstgöring är meriterande. Eftersom handledning av AT-läkare är en del i din tjänst ser vi att du är en person som har mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med kollegor och andra vårdgivare. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2018-12-01 eller så snart möjlighet finns.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 september. Referensnummer HS 243/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sarah Emanuelsson, Verksamhetschef

Telefon: 0340-66 27 78

Jakob Kleist, Läkarförbundet

Telefon: 035-13 65 23