Ledigt jobb

Verksamhetschef sökes till Operations- och intensivvårdskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 december Ansök nu

Vill du vara med att utveckla vår Operations- och Intensivvård och fortsätta bidra till att ge hallänningarna Sveriges bästa vård?

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Operations- och Intensivvårdskliniken Halmstad bedriver akut och elektiv operationsverksamhet samt intensivvård med en stor verksamhetsbredd. Verksamheten sörjer för invånarbehovet i södra delen av Halland. Vi har dessutom ett utvecklat samarbete med motsvarande verksamheter i Varberg och Kungsbacka.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig då ett spännande uppdrag som verksamhetschef där du företräder Region Halland som arbetsgivare och ansvarar för verksamhet, personal och ekonomi. Du är underställd områdeschefen och ingår i ledningsgruppen för ett av sjukhusets tre områden, Område 3 Opererande specialiteter - och leder även Operation- och Intensivvården i Halmstads ledningsgrupp samt är första linjens chef för läkarna. Som chef inom Region Halland har du två tydliga uppdrag; att styra och leda med fokus på resultat samt att engagera och motivera dina medarbetare.

Operations- och Intensivvårdskliniken Halmstad är en av de större klinikerna vid Hallands sjukhus. Kliniken är utvecklingsinriktad och det pågår många konkreta aktiviteter för att ytterligare förbättra de redan goda resultaten. Samarbetet med närliggande verksamheter är prioriterat. Klinikens ledningsgrupp består utöver Verksamhetschef av flera avdelningschefer som samarbetar om att ansvara för de båda avdelningarnas verksamhet.
Placeringsort: Halmstad

Kvalifikationer

I urvalsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid chefs- och ledarerfarenhet och vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att leda inom vårdverksamhet. Erfarenheter från aktuell verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.

Som chef har du förmågan att se och förklara helheten. Du är bekväm med ett motiverande ledarskap. Du har insikten att fokus på kvalitet bidrar till goda resultat även för produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du förstår också vikten av god kommunikation, god samarbetsförmåga samt har god förmåga att leda mot våra uppsatta mål för verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 december. Referensnummer HS 326/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mattias Berggren , Områdeschef

Telefon: 0739-23 12 80

Ebba Gustafsson , HR-partner

Telefon: 035-13 11 45

Information om facklig företrädare lämnas av HR-partner Ebba Gustafsson

Telefon: 035-13 11 45