Ledigt jobb

Sjuksköterska natt sökes till BUP avd. 25, Halmstad

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn- och ungdomspsykiatriska heldygnsvården i Halmstad är Hallands vårdavdelning för unga patienter mellan 0 och 18 år med psykisk ohälsa. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden. Avdelningen har deltagit i ett nationellt förbättringsarbete 7 år i rad och därav är den förbättringsmetodik som används ett väletablerat arbetssätt. Avdelningen satsar på kontinuerlig utbildning av all personal för att dels säkra god och säker vård men även bibehålla en stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn/ungdomar och familjer sett ur ett barnpsykiatriskt perspektiv. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatri, såsom psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. Du kommer att arbeta i ett team med erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och deras föräldrar. Det är önskvärt med vidareutbildning i psykiatri alternativt annan relevant vidareutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om denna tjänst verkar intressant och du vill veta mer så ta kontakt med avdelningschef Jennie Kihlman för möjlighet till studiebesök.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering planerar vi att hålla löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Omfattning enligt överenskommelse
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer A849211.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jennie Kihlman, Avdelningschef

Telefon: 035-13 17 73

Annika Sjöberg, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 44 26