Ledigt jobb

Avdelningschef till Kvinnohälsovården, norra Halland

Sista ansökningsdag: 18 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kvinnohälsovården i norra Halland består av mottagningarna i Falkenberg, Varberg och Kungsbacka och har cirka 45 medarbetare. Inom Kvinnohälsovården råder ständig utveckling och i verksamheten bedrivs flertalet projekt.
Kvinnohälsovården i Region Halland erbjuder:
• Graviditetsövervakning (mödravård), rådgivning och stöd under graviditet
• Informationsträffar i grupp som förberedelse inför förlossning och föräldraskapet
• Ultraljudsundersökningar under graviditet
• Specialistläkarkontakt vid behov under graviditet
• Rådgivning och förskrivning av preventivmedel
• Gynekologisk cellprovskontroll
• Rådgivning och tidsbeställning via telefon och 1177 vårdguidens e-tjänster.
• Kvinnohälsovården startar med webbtidbok under januari månad 2019

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef för Kvinnohälsovården i norra Halland leder och utvecklar du verksamheten mot uppsatta mål, direktiv och uppdrag. Uppdraget innebär ansvar för budget, produktion, personal samt arbetsmiljö. Du kommer arbeta med verksamhetsutveckling i nära samarbete med avdelningschefen för Kvinnohälsovården i södra Halland.

Din närmaste chef är verksamhetschefen för Kvinnohälsovården och ungdomsmottagningarna och du ingår tillsammans med henne och ytterligare tre avdelningschefer i en gemensam ledningsgrupp.

Placeringsort kan diskuteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom Hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Det är också en fördel om du har tidigare erfarenhet av chef och ledarskap. Genomförd chefsutbildning är meriterande.

Som person visar du integritet och är tydlig och trygg i din ledarroll. Du har en god förmåga att motivera och engagera medarbetarna mot gemensamma mål. Du har också förmågan att genom gott samarbete skapa förutsättningar för en arbetsplats där medarbetarna trivs och utvecklas. Vidare är du bra på att skapa goda relationer och du har lätt för att samarbeta med personer på alla nivåer. Vi ser det som självklart att du uttrycker dig väl såväl skriftligt som muntligt i svenska språket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett chefsförordnande i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 18 november. Referensnummer ADH 96/18.

Övrigt

Intervjuer är planerade till den 27/11 och 28/11 men vi läser inkomna ansökningar löpande och kan komma att kalla till intervju innan dess.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Catrina Johansson , Verksamhetschef

Telefon: 0725-06 27 07

För information om fackliga representanter kontakta HR-partner Anna Arnskill

Telefon: 0721-55 27 49