Ledigt jobb

Socionom sökes till BUP-mottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Halmstad har cirka 30 anställda. Våra olika professioner är psykolog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, arbetsterapeut och sekreterare. Vi arbetar i team, där olika yrkesgrupper ingår, och vi har ofta kontakt med vårdgrannar samt även skola/socialtjänst.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta utifrån ett psykosocialt perspektiv med både utredning och behandling med barn, ungdomar och deras familjer. Vi arbetar i team med mottagningens övriga professioner och en stor del av arbetet medför samverkan med vårdgrannar. Det ingår även tjänstgöring i mottagningens akutberedskap dagtid. Mottagningen arbetar med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatorisk för nyanställd personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen, gärna med psykoterapeutisk vidareutbildning, särskilt meriterande är om du har KBT. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin, familjearbete eller liknande arbete inom andra myndigheter/vårdgrannar är meriterande. Du känner dig bekväm med att arbeta med grupper. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Vi söker dig med god förmåga att samverka, med såväl kollegor som vårdgrannar och andra samarbetspartners. Utöver detta är det viktigt att du även kan arbeta självständigt och strukturera och driva ditt arbeta framåt själv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer PSH 148/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Oliv , Avdelningschef

Telefon: 0720-83 63 30

Towa Hansson, Saco

Telefon: 035 -13 17 50