Ledigt jobb

Biomedicinska analytiker, semestervik. till Medicinsk diagnostik Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Område Medicinsk diagnostik består av Röntgen Halland, Klinisk kemi och transfusionsmedicin Halland, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien Halland, Klinisk patologi och cytologi Halland samt Läkemedelsenheten. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Du kommer att arbeta som biomedicinsk analytiker vid Hallands sjukhus laboratorier, med placering i Halmstad. Vi söker nu semestervikarier inom: Klinisk kemi och avdelningen för transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien samt Klinisk patologi- och cytologi. Många av våra verksamheter inom Medicinsk diagnostik är ständigt under utveckling, vilket gör det både intressant och utmanande att arbeta hos oss.

KONTAKTPERSONER
Peter Nemezcek
Avdelningschef, Klinisk kemi
035-13 15 72

Elisabeth Astell
Avdelningschef, Klinisk kemi
035-13 18 06

Carina Johansson
Avdelningschef, Transfusionsmedicin
035-13 18 19

Marie-Louise Cassel
Avdelningschef, Mikrobiologi
035-13 18 57

Monica Rolling
Avdelningschef, Klinisk patologi
035-13 18 75

Anna Arnskill
HR Partner
0721-55 27 49

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och vill arbeta hos oss under sommaren 2019. Du som är under pågående utbildning till biomedicinsk analytiker har möjlighet att söka som laboratorieassistent alternativt laboratoriebiträde.

Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer ADH 119/18.

Övrigt

Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Se kontaktpersoner för resp. avdelning ovan under Arbetsuppgifter.

Victoria delos Santos , Vårdförbundet

Telefon: 035-13 18 00