Ledigt jobb

Redo för nya utmaningar? Folktandvården Ullared/Vessigebro söker Tandläkare

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Folktandvården i Ullared/Vessigebro står inför ett nytt spännande skede. Välkommen till oss om du vill vara med och utveckla kliniken!

Vi är en mindre klinik, med tio medarbetare, som ligger centralt i Ullared – nära bussförbindelser och varuhuset Gekås. Vi arbetar i samma lokaler som Vårdcentralen Ullared vilket innebär att du som medarbetare får närhet till flera professioner och en arbetsmiljö där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Under nästa år, 2019, kommer fönster och ventilationen i våra lokaler att bytas ut. Taket kommer förses med solpaneler och vi får nya uteplatser. Vi ser fram emot dessa förbättringar!

Våra patienter idag är övervägande vuxna och vi arbetar aktivt med frisktandvård. Vi har också ett nära samarbete med Folktandvården Falkenberg – bland annat gemensamma aktiviteter som exempelvis externa föreläsare.

Vår klinik står inför ett nytt spännande skede och söker nya medarbetare som vill vara delaktiga i klinikens utveckling med kompetens och planering. Eftersom vi är en mindre klinik kan du påverka din arbetsdag och ditt schema tillsammans med dina kollegor – vi jobbar efter ”frihet under ansvar”.

Som tandläkare blir du en del av en härlig gemenskap där vi hjälper varandra och tar hand om varandra. Hos oss är dina tankar och idéer på hur vi kan utvecklas viktiga, och du kommer vara med och utveckla kliniken.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som tandläkare har du sedvanliga arbetsuppgifter där du behandlar både revisionspatienter och akutpatienter.

Vi värnar om ett personligt bemötande av patienter och det finns goda möjligheter till vidareutbildning efter egna önskemål. Vi som jobbar här har en härlig stämning och fin gemenskap. Din introduktion kommer att anpassas efter tidigare erfarenheter och behov, när det gäller handledning så samarbetar vid med Folktandvården i Falkenberg. Eftersom vi ligger i en mindre ort får du som tandläkare ett tillägg utöver din lön.

Kvalifikationer

Vi på Folktandvården Ullared/Vessigebro söker dig som vill arbeta på en mindre klinik och kan se dess fördelar. Som tycker det är intressant med både barn och vuxentandvård och tycker det är roligt med den breda behandlingspanorama som allmäntandvård innebär.

Du är legitimerad tandläkare och har en god odontologisk kompetens. Du har även goda allmänna IT-kunskaper och kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du något eller några års yrkeserfarenhet anses detta som meriterande.

Egenskaper vi vill lyfta fram är att du är en positiv person som känner stort engagemang och är öppen för förändringar. Vi arbetar i ett litet arbetslag där samarbete är viktigt och att man vill dela med sig av sin kunskap och sina färdigheter. Långsiktighet är viktigt för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer NSVH 174/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maud Elfström, Klinikchef

Telefon: 0346-56250

Mats Michaelsson Nilsson, SACO

Telefon: 0346-56250