Ledigt jobb

Distriktsläkare sökes till Vårdcentralen Fjärås

Sista ansökningsdag: 7 februari Ansök nu

Vårdcentralen Fjärås är en välfungerande offentligt driven vårdcentral belägen i hjärtat av Fjärås. Vi är en trivsam arbetsplats med härligt gott gäng som ansvarar för strax över 7000 listade patienter. Här finns allt under samma tak: Läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik etc. På vårdcentralen Fjärås har vi även återkommande ST-läkare, AT-läkare och studenter.

Vi är en aktiv vårdcentral som tillsammans arbetar med ständigt förbättringsarbete. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen. Nu söker vi en distriktsläkare till vårt härliga team.

Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Som distriktsläkare på Vårdcentralen Fjärås har du en variation av arbetsuppgifter, där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en väl fungerande vårdcentral, dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi jobbar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker! Vi ser gärna att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att tillgodose våra patienters behov och hålla en hög och uppdaterad medicinsk kvalitet.
Dagtid vardagar samt beredskapsjour i hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är allmänläkarspecialist. Erfarenhet är som alltid meriterande. Vi värdesätter personliga egenskaper så som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort B erfordras för tjänsten.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, dock minst 80%.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 februari. Referensnummer NSVH 253/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Svensson, Verksamhetschef

Telefon: 0731-42 70 04

Camilla Andersson, Verksamhetschef

Telefon: 073-142 70 04

Kristian Brandt, Hallands läkarförbund

Telefon: 0720-83 94 87