Ledigt jobb

Undersköterska sökes till avd. 4A Medicinkliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 10 februari Ansök nu

Vill du vara med och arbeta på en vårdavdelning, där det finns utrymme för att tänka nytt och utveckla arbetssättet till det bästa utifrån patientsäkerhet och arbetsmiljö? Vi söker nu en undersköterska till avd. 4A.

Medicinkliniken i Varberg är organiserad under område 1 på Hallands sjukhus. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, fyra mottagningar och en dialysavdelning som är Sveriges modernaste. På Medicinkliniken tar vi hand om de flesta internmedicinska frågeställningar. Vi har specialister inom allergologi, endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, kardiologi, nefrologi, neurologi, geriatrik och inom allmän internmedicin. Vi är en klinik under stark utveckling med strävan att ligga i framkant och erbjuda våra patienter en god och säker vård.

Nu söker vi en ny engagerad undersköterska som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av avdelning 4A!

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska.

Avdelning 4A har inriktning mot nefrologi och gastroenterologi. 4A är medicinklinikens minsta avdelning med 18 patienter. Som undersköterska ger du god omvårdnad och social omsorg med utgångspunkt från vårdgivarens behov. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga och dokumentation.

På avdelningen arbetar vi med patientnära vård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster, hos oss råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater.

Känner du att detta låter något för dig?

Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med flerårig erfarenhet. Som nyutexaminerad undersköterska behöver du ha läst:
• Akutsjukvård/sjukvård, 200 poäng
• Medicin 2, 100 poäng är önskvärt

Som person är du engagerad, tar initiativ, har god samarbetsförmåga och har mod att våga prova nytt. Du har en framtidstro mot en modern sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 1/4 eller enligt överenskommelse. Dag/kvälltjänstgöring.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 februari. Referensnummer A841576.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Grimbeck, Avdelningschef avd. 4A

Telefon: 0340-66 27 18

Zekiye Sürer, Kommunal

Telefon: 0340- 48 10 18