Ledigt jobb

Brukarsamordnare

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I ett nära samarbete med de halländska brukarorganisationerna Brukarrådet Halland, Hallands rådet för psykiatribrukare, Nationell samverkan för psykisk hälsa (NSPH) kommer Region Halland under 2019 att projektanställa brukarsamordnare med syfte att stärka brukarinflytandet på alla nivåer. Detta kommer att ske genom att utveckla brukarinflytandet i den regionala stöd- och samverkansstrukturen inom socialtjänst och näraliggande hälso- och sjukvård samt att samordna och arrangera utbildningar och workshops.

Arbetsbeskrivning

Du/Ni kommer att arbeta i nära samarbete med brukarrörelsens olika organisationer och med kollegor som arbetar inom den regionala stöd- och samverkansstrukturen inom socialtjänst och näraliggande hälso- och sjukvård. Närmsta chef är verksamhetschef på regionkontoret. Företrädare från brukarorganisationerna och den regionala stöd- och samverkansstrukturen kommer att utgöra en referensgrupp för projektets utveckling och innehåll.

Dina/Era arbetsuppgifter består i huvudsak av:

• I samverkan med den regionala stöd och samverkansstrukturen inom socialtjänst och näraliggande hälso- och sjukvård och brukarorganisationerna utveckla brukarinflytandet
• Utbildningssamordning
• Marknadsföring och planering av utbildningar

Tjänsten som brukarsamordnare kan antingen delas upp i två deltider (sammanlagt max 100%) eller en heltid på 100%.

Kvalifikationer

Vi söker Dig, som har egen erfarenhet av psykisk ohälsa/sjukdom och som är återhämtad från detta. Vi ser gärna att du har en egen drivkraft. Du behöver vara strukturerad och ha administrativ erfarenhet. Du trivs med och har ett intresse av att kommunicera med andra människor och organisationer både i tal, skrift och via telefon.

Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta, du förväntas också kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Heltid, alternativt två deltider, sammanlagt 100%
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Projektanställning under perioden 2019-03-15 -2020-03-15 Tillträde enligt överenskommelse men önskvärt är den 15 mars
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer A845235.

Övrigt

Intervjuer kommer att hållas den 6 mars 2019.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Patrik Dahlqvist Jönsson, Verksamhetschef

Telefon: 070-320 66 51

Monica Svensson, Strateg

Telefon: 035-179835

Facklig företrädare nås via växel

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)