Ledigt jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast till habiliteringen, Varberg

Sista ansökningsdag: 27 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna. Habiliteringens målgrupp är personer med medfödda eller tidigt (före 18 års ålder) förvärvade funktionsnedsättningar som har behov av habiliterande insatser. Det gäller personer med motoriska funktionsnedsättningar, intellektuell funktionsnedsättning eller autism.

Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team med avsikt att se personen i ett helhetsperspektiv. Arbetet sker i nära teamsamverkan och förläggs både på och vid behov även utanför enheten. Teamet består utöver fysioterapeut av arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjuksköterska och specialpedagog.
Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandling av barn och vuxna med funktionsnedsättning samt rådgivning och information till personal, föräldrar och övriga i patientens nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, helst med erfarenhet av habiliteringens målgrupp. Som person har du god förmåga att samverka med andra yrkesgrupper och har vana av att arbeta i team. Du är öppen för att lära nytt och bidrar i teamet med dina kunskaper. Du har lätt för att skapa relationer och nätverk. Eftersom delar av verksamheten är förlagd till Falkenberg och att det också ingår besök i patientens hem eller skola/arbetsplats är körkort B en förutsättning. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Vikariat 2019-02-01 2019-07-31.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 januari. Referensnummer ADH 1/19.

Övrigt

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena-Britt Sjöholm, Avdelningschef

Telefon: 0340- 48 18 26

Julia Wramling , Saco

Telefon: 0340-48 15 68