Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Ätstörningsmottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 3 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Ätstörningsvården i Halland är en läns- och åldersövergripande verksamhet. Öppenvårdsmottagningar samt dagvårdsverksamhet finns i Halmstad och Varberg. Inom verksamheten arbetar sjuksköterskor, skötare, socionomer, pedagog, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnaster, läkare samt medicinsk sekreterare.

Som sjuksköterska hos oss kommer du mötas av ett härlig gäng som stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på ätstörningsmottagningen kommer du att arbeta med dagvårdsarbete, nybesöksutredningar, somatiska kontroller, psykopedagogik, familjesamtal, individuella samtal och måltidsstöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är vidareutbildning i psykiatri samt Steg 1-utbildning KBT.

Som person är du ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov i tydligt fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete och en god samarbetsförmåga. Du har ett tydligt intresse för förbättringsarbete och tar ansvar för att utveckla verksamheten med patienternas behov som din utgångspunkt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 februari. Referensnummer A841561.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna-Lena Jönsson, Avdelningschef

Telefon: 035-134 414, 0731-465 303

Annika Sjöberg, Vårdförbundet avdelning Halland

Telefon: 035-13 44 26