Ledigt jobb

BVC-sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Nyhem, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 oktober Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Nyhem är en vårdcentral med cirka 10 300 listade patienter. Vi har förutom BVC även en läkar- och distriktssköterskemottagning, lab, fysioterapi, kurator, arbetsterapeut, psykolog, rehabsamordnare, sekreterare, KOL-samt diabetesmottagning. Vi arbetar även med rökavvänjning, livsstilsgrupper och kost samt en geriatrisk mottagning.

På vårdcentralen Nyhem möter du positiva och drivande medarbetare i ett arbete tillsammans med kandidater och elever i olika professioner.
Då vår BVC-sjuksköterska valt att gå vidare till nya utmaningar söker vi dig som vill bli vår nya kollega.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på BVC innefattar främst hälsokontroller och vaccinationer enligt basprogram för BVC samt föräldrautbildning i grupp. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus tillsammans med dina två kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Erfarenhet från BVC är meriterande. Du är ansvarstagande och trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har ett stort intresse för människor och ser det som en självklarhet med ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor. Vi värdesätter att du är initiativrik, flexibel och har en utpräglad servicekänsla. Du ser möjligheter och har en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, krävs. Det är även önskvärt med kunskaper i engelska. Du har också goda datorkunskaper. B-körkort erfordras.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 oktober. Referensnummer NSVH 191/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Grethe Glendert Sundell, Vårdcentralschef

Telefon: 0731-43 21 23

Maria Björk, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 92 53