Ledigt jobb

Städpersonal sökes till Katrinebergs folkhögskola

Sista ansökningsdag: 20 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg samt ett naturbruksgymnasium, Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasiet är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen.

Arbetsbeskrivning

Då vår nuvarande kollega ska vara tjänstledig söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team!
Arbetet innebär att hålla rent och snyggt i skolans lokaler, internat samt i kurs- och konferenslokalerna. Arbetstiden är mån - fre samt var tredje lördag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att städa och göra rent. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lokalvård. Som person är du självständig, noggrann och har lätt för att arbeta i team. I det dagliga arbetet träffar man många människor, gäster och kollegor som är del av folkhögskolemiljön, vilket ställer krav på god serviceanda och social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Vikariat under perioden 2019.03.01 - 2019.06.30
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 januari. Referensnummer A841176.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann Kristin Karlsson, Avdelningschef städ

Telefon: 0346-575 09

Mats Persson, Kommunal

Telefon: 0346-575 08