Ledigt jobb

Skötare till avd. 25 BUP heldygnsvård, Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Barn- och ungdomspsykiatriska heldygnsvården i Halmstad är Hallands vårdavdelning för unga patienter mellan 0 och 18 år med psykisk ohälsa. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden. Avdelningen har deltagit i ett nationellt förbättringsarbete 7 år i rad och därav är den förbättringsmetodik som används ett väletablerat arbetssätt. Avdelningen satsar på kontinuerlig utbildning av all personal för att dels säkra god och säker vård men även bibehålla en stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn/ungdomar och familjer sett ur ett barnpsykiatriskt perspektiv. Du kommer att arbeta på en avdelning som arbetar med ständiga förbättringar i organiserade former och du förväntas medverka i detta. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande skötaruppgifter inom psykiatri exempelvis daglig omvårdnad, aktiviteter/social träning, patientsamtal, anhörigsamtal samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden. Du kommer arbeta i ett team med erfarna kollegor.

Arbetstid: dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Erfarenhet av arbete som undersköterska inom psykiatrisk vård är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om detta vikariat verkar intressant och du vill veta mer så ta kontakt med avdelningschef Jennie Kihlman för möjlighet till studiebesök.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde snarast. Vikariat t.o.m. 2019-08-31.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer PSH 133/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jennie Kihlman, Avdelningschef

Telefon: 072-512 09 28

Jonas Elmblad, Kommunal

Telefon: 035-13 13 45