Ledigt jobb

Sjuksköterskor sökes till Medicinkliniken, avd. 61, Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 oktober Ansök nu

Är du en nyfiken och teamorienterad person som söker ett omväxlande arbete med fokus på personlig utveckling? Då är rollen som sjuksköterska på avdelning 61 något för dig!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus är indelat i flera områden där Medicinkliniken ingår i område 1 tillsammans med Medicinkliniken i Varberg, Akutkliniken och Infektionskliniken i Halland. Avdelning 61 är en av fem avdelningar på medicinkliniken med inriktning hematologi, njurmedicin och diabets/endokrin med totalt 24 vårdplatser. Avdelningen har intag både via akutmottagning, öppen retur och väntelistor. Vi har också en dagsvårdsmottagning med nio behandlingsplatser.

Arbetsbeskrivning

På avdelning 61 arbetar du tillsammans med olika yrkeskategorier med patienten i fokus. Du kommer arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska. Avdelningsspecifika sjuksköterskeuppgifter består bland annat av cytostatikabehandlingar, peritonialdialys, insulinjusteringar samt endokrina belastningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom hematologi, nefrologi och endokrinologi. Avdelningen består nämligen av tre team; Hematologi, Nefrologi och Endokrinologi. Som sjuksköterska dag/kväll, väljer du själv teamtillhörighet utifrån vad du önskar få en ökad kompetens inom. Som nattsjuksköterska jobbar du med alla avdelningens specialiteter. För att du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska får du en anpassad introduktion samt möjlighet till en mentor. Du får även möjlighet att utvecklas i din profession genom vidareutbildning.

Till dig som är nyutbildad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet erbjuds du också att påbörja du din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Tjänsterna avser en nattanställning med en tjänstgöringsgrad på 75% samt en anställning med tjänstgöringsgrad på 100%, där man har möjlighet till rotation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet inom vården. Goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav och vi ser också gärna att du har ett teknikintresse. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och söker dig som är flexibel, nyfiken och nytänkande, ansvarstagande och har god förmåga att kunna samarbeta samt bidra till god teamkänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 oktober. Referensnummer HS 276/18.

Övrigt

Vi utgår från ett löpande urval, vilket betyder att kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Frida Lundin, Avdelningschef

Telefon: 035-13 46 21

Magdalena Olausson, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 61