Ledigt jobb

Semestervikarier till Vårdnära service och Städservice, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Våra stöd- och servicefunktioner för städservice och vårdnära service har stor betydelse för hälso- och sjukvården. Utöver den dagliga städningen av lokalerna på Hallands sjukhus, utför vi även vårdnära service till vårdenheter på sjukhusen. Med vårdnära service stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa. Med vårdnära service arbetar vi i team och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du både självständigt, men också i team med andra.

Städservice och Vårdnära service i Varberg söker nu semestervikarier till sommaren 2019. Har du frågor är du välkommen att ringa kontaktpersonerna nedan.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på avdelningen. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innebär också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet.

Arbetsuppgifterna innefattar även städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Varbergs sjukhus samt vårdcentraler inom Varbergs kommun. Vi söker även vaktmästare till patienttransporter.

Arbetet är schemalagt med tjänstgöring dagtid och kan variera mellan kl. 06.00-19.00, Även helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Om du blir aktuell för sommarjobb hos oss måste du ha fyllt 18 år innan semestervikariatet börjar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete, t.ex. städ. I arbetet ingår kontakter med patienter, anhöriga och vårdpersonal så därför ser vi gärna att du är en social och utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med andra. Du har god förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs. Datorvana är önskvärt. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av jobb hos oss inom Vårdnära service eller städ i Varberg är du välkommen på drop-in-intervju onsdag 6 februari 2019 kl. 16:00 - 19:00 i Restaurang Siv på Hallands sjukhus Varberg (ingång vid vårdavdelningsentrén).

Det är drop-in och du behöver inte anmäla dig eller söka arbetet innan. Har du inte möjlighet att komma då, får du gärna ansöka via webben.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen på drop-in-intervju och/eller att skicka in din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde i juni 2019, eventuellt tidigare efter behov.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer RGS 93/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning måste utdrag ur belastningsregistret kunna uppvisas.

Vi kommer att göra urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Margareta Ortenlöf, Avdelningschef, Vårdnära service

Telefon: 0340-66 37 47

Laila Hansson, Kommunal

Telefon: växel 0340-48 10 00