Ledigt jobb

Är du vår nya tandsköterska? Folktandvården Laholm söker nya kollegor!

Sista ansökningsdag: 2 november Ansök nu

Folktandvården Laholm ligger vackert belägen i Gamle by, Laholms unika, medeltida kärna. Vi erbjuder all slags tandvård för både vuxna och barn och cirka 11000 patienter har valt att lista sig hos oss.

Våra ambitioner är att vara en frisk och stimulerande arbetsplats där man trivs, därför satsar vi på vår personal. Vi har bland annat friskvårdsdagar vår och höst samt andra gemensamma aktiviteter som bidrar till klinikens trivsel.

Utveckling är viktigt för oss och vi satsar på att ligga i framkant när det gäller ny teknik och nya metoder - Folktandvården Laholm är den första kliniken i Halland att använda digitalt planeringssystem för personalen. Vi arbetar också med webbtidbok, vilket innebär att patienterna själva kan boka sina besök hos oss. Kliniken har 13 behandlingsrum varav ett är utrustat för lustgas och kirurgi. Vi har även en Panorama röntgen, en extra oral röntgen. Utöver det har vi nyligen investerat i nya unitar i alla behandlingsrum.

Som tandsköterska hos oss blir du en del av ett gott gäng på 30 personer med stor arbetsglädje och mycket kunskap och erfarenhet. Våra ledord är "En frisk mun för alla, alltid" och vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik och effektiv tandvård. Flera av våra medarbetare har arbetat länge på kliniken, vilket vi ser som ett bevis på att de trivs hos oss. Som ny tandsköterska ser vi till att ge dig en gedigen introduktion så att du känner dig trygg i din roll. Vi arbetar i mindre team, men är alltid beredda att hjälpa till och ställa upp för varandra i det dagliga arbetet.

Arbetsbeskrivning

På grund av pensionsavgångar söker vi på Folktandvården Laholm nu nya kollegor.
I rollen som tandsköterska kommer du att arbeta i team med tandläkare och även ibland tandhygienister. Vi utgår från ett rullande schema där en tandläkare och två tandsköterskor arbetar i två rum samt en hygienist och en tandsköterska i ett rum. I arbetet ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter med assistans, sterilarbete, egna profylaxpatienter och administrativt arbete. Huvudansvar för planering av tidboken ingår även i din roll. Som tandsköterska hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. Vi ser också att du inspirerar till och deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomgått tandsköterskeutbildning. Det är meriterande om du har något eller några års arbetslivserfarenhet, men vi välkomnar även dig som är nyutbildad att söka! Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Då vi hanterar digital datajournal ser vi att du har goda datorkunskaper.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet värdesätter vi egenskaper som engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du har en helhetsbild kring patienten och förmåga att ligga steget före tandläkaren du assisterar. Prestigelöshet, förmåga att förstå och se till helheten samt kunna prioritera bland arbetsuppgifter ser vi som viktiga egenskaper. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 november. Referensnummer NSVH 200/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helene Bergqvist , Bitr. klinikchef

Telefon: 070-612 81 63

Eivor Fritzon, Vision

Telefon: 0430-158 62