Ledigt jobb

Teamsamordnare till Kostservice i Varberg

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.

Vi söker två teamsamordnare, en som vikarie till och med september i restaurang och café samt en tillsvidareanställd i disk, dukningsband och distribution.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som teamsamordnare för restaurang och café innebär att ansvara för, och leda, det dagliga arbetet i restaurang- och caféverksamheten inom Kostservice vid Hallands sjukhus Varberg. I arbetet ingår att planera arbetsdagen i samråd med medarbetarna, ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs och att avvikelser åtgärdas, hantera kassasystem och varuautomat, växelbeställningar och bankinsättningar, redovisa det ekonomiska resultatet, inventera varubehov och beställa varor samt ha ett gott samarbete med köket.

Din främsta uppgift som teamsamordnare för disk, dukningsband och distribution är att leda arbetet i disken och att förbereda och fördela arbetsuppgifter vid de tre dagliga brickdukningstillfällena. Därtill kommer att stötta vaktmästare och diskare i det dagliga arbetet och planera arbetsdagen i samråd med medarbetarna. Det ingår även att bemanna kundtelefon och mejl samt att administrera beställningar för patientkost och catering. Du har även ett delat ansvar för daglig bemanning och administration av vikariernas arbetstimmar. Hanteringen av hygienkontroller på vårdavdelningar samt egenkontrollen i din del av verksamheten ingår också i ditt arbete.

Som teamsamordnare inom Kostservice förväntas du leda och dokumentera arbetsgruppsmöten samt arbeta med ständiga förbättringar och utveckla arbetssätt och rutiner. Viss del av arbetstiden ägnar du åt praktiskt arbete tillsammans med din arbetsgrupp. Du ska även upprätthålla kontakt med leverantörer och reparatörer, ansvara för att maskinell utrustning underhålls och används enligt instruktioner samt att introducera och utbilda nyanställd personal inom ditt område. Du arbetar nära avdelningschefen och tar beslut som gäller din del av verksamheten samt följer upp och säkerställer att dessa efterföljs. Du ingår i ledningsgruppen för Kostservice Varberg och företräder verksamheten när avdelningschef inte är på plats.

Kvalifikationer

Du som söker har en utbildning inom restaurang och/eller storhushåll, flerårig erfarenhet av arbetsledning samt arbete i storhushåll och/eller restaurang. God datorvana och kunskap i Officepaketet är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift. Körkort är meriterande. Har du en ledarskapsutbildning är det meriterande, liksom genomförda utbildningar inom egenkontroll och HACCP.

Det är önskvärt för tjänsten som teamsamordnare i restaurang och café att du har kännedom om Atronic kassasystem eller jämförbart system.
För tjänsten som teamsamordnare i disk, dukningsband och distribution är erfarenhet av personalsystemet Personec samt kostdatasystemet Aivo och beställningssystemet Landlord meriterande.

Vi söker dig som är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och visa ett stort engagemang. Du förväntas vara initiativrik och innovativ samt kostnadsmedveten. Du har även förmågan att på ett naturligt sätt leda en grupp och har ett stort intresse för att inspirera och motivera andra.

Planering är en naturlig del i ditt arbetssätt och du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat för att nå utsatta mål. Vidare har du känsla för detaljer och förmåga att samarbeta med arbetskollegor på ett konstruktivt sätt. Du är en god lyssnare och är tydlig i din kommunikation. Arbetet är tidvis stressigt och du bör därför ha god förmåga att prioritera i ditt arbete.

Som ledare visar du vägen och är ett gott föredöme, du uppmuntrar samarbete och samhörighet i din arbetsgrupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök dig till oss om du önskar ett arbete som är utmanande, roligt och stimulerande! Som teamsamordnare leder och utvecklar du en arbetsgrupp och bidrar därmed till att ge bästa möjliga service till vår kund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
En tillsvidareanställning och ett vikariat till och med 2019-09-30. Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A845057.

Övrigt

Vi läser inkomna ansökningar och kallar till intervju löpande under ansökningsperioden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Suzanne Carselid, Avdelningschef

Telefon: 0340-66 37 48

Annika Levin , Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47