Ledigt jobb

ST-läkare sökes till Vuxenpsykiatrin i södra Halland

Sista ansökningsdag: 31 januari 2019 Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har cirka 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer, avdelningschefer och medicinskt ledningsansvariga (MLA).

Psykiatrin i Halland är inne i en intensiv utvecklingsfas där vi arbetar för att skapa en välfungerande psykiatri och utveckla våra vårdprocesser mot mer öppna vårdformer. Övriga fokusområden är bl.a. att öka delaktigheten för patienterna och att vi ska uppfattas som en attraktiv arbetsgivare.

Vår heldygnsvård finns i Varberg och i Halmstad. I Varberg finns fem avdelningar och i Halmstad är tre vårdavdelningar placerade. I norr är två av avdelningarna länsövergripande, rättspsykiatri och beroendeavdelning. Vår öppenvård finns runt om i våra halländska städer, Laholm, Hylte, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

Vi söker nu två ST-läkare till Halmstad, som vill utbilda sig till specialister i psykiatri och som vill vara med och påverka och arbeta i framtidens psykiatriska vård i Halland.

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att tillsammans med din handledare och studierektor utforma planeringen för din ST-tjänstgöring.

Som ST-läkare har du en central roll i patientarbetet vid ronder, samtal och i kontakt med patienter, anhöriga och annan personal på sjukhuset. Du startar din ST-utbildning inom heldygnsvården och vidare ut till öppenvård och ut på externa randningar. Du deltar i klinikens jourlinje under hela din ST-period och du slussas successivt in mot att självständigt kunna ingå i vårt bakjourled när du är klar med din utbildning.

Vi har ett gott utbildningsklimat och vi är en satsande klinik på stark frammarsch med ST-läkare. Några börjar bli klara och vi behöver fylla på för att för att säkra tillången till färdiga specialister i Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för psykiatri och som kan tänka dig din framtid inom Psykatrin Halland. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Att du har intresse för utvecklings- och förbättringsarbete är också något som är viktigt för oss.

Vidare ser vi att du är engagerad, ansvarsfull, öppen och glad. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår arbetsplats, vilket vi även hoppas få ge dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari 2019. Referensnummer PSH 145/18.

Övrigt

Intervjuer till tjänsterna kommer att ske fortlöpande.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Linda Kronholm, Bitr. verksamhetschef, läkarchef söder

Telefon: 0706-10 68 64

Anna Hagstad, ST Studierektor

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)

Inger Bermlid, Hallands Läkarförening

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)