Ledigt jobb

Anestesisjuksköterska till Operations- och Intensivvårdskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På Operation- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård och steriliseringsverksamhet. Operationsavdelningen omfattar all omvårdnadspersonal vid enheten och har cirka 100 medarbetare. Avdelningen har elva välutrustade operationssalar för kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, ortopedi, urologi, öron/näsa/hals, ögon och käkkirurgi.

Nu söker Operationsavdelningen i Halmstad en ny anestesisjuksköterska till sitt team på plats. Du kommer att mötas av en driven och engagerad grupp som präglas av högt i tak och ett gott samarbete.

Arbetsbeskrivning

Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i team och utföra pre- och perioperativ anestesisjukvård. Som vår nya kollega välkomnas du av ett arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtanke.

Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Det är meriterande med några års erfarenhet men är absolut inget krav.

Du trivs med att arbeta i team men är även van vid att ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du är flexibel och noggrann samt alltid har patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Jourtjänstgöring kan förekomma.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Dag- och kvällstid med jourverksamhet. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 353/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Benstead, Avdelningschef Operation/anestesi Halmstad

Telefon: 035-13 12 33

Martin Yngvesson, Avdelningschef Operation

Telefon: 035-13 12 32

Peter Dygården, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 12 31