Ledigt jobb

Skötare till avdelning 22, Psykiatriska kliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Avdelning 22 öppnade i mars 2018 med nytt uppdrag som består av en enad verksamhet i tre delar. Heldygnsvård, Dagsjukvård och Mobil verksamhet. Till avdelningen är också klinikens ECT-mottagning kopplad.

HELDYGNSVÅRD
Åtta allmänpsykiatriska vårdplatser där du som skötare möter patienter med affektiva sjukdomstillstånd, ångestproblematik, äldrepsykiatri, personlighetsstörningar, ätstörningar, självskadebeteende. På avdelningen vårdas patienter frivilligt eller med stöd av tvångslagstiftning. Vårdplan upprättas av teamet tillsammans med patienten utifrån diagnos, inläggningsorsak och behov.

DAGSJUKVÅRD
Dagsjukvården öppnade i oktober 2018 med syfte att utöka den allmänpsykiatriska vårdkedjan. Dagsjukvården är öppen måndag-fredag och har ett strukturerat innehåll bestående av psykoedukation, färdighetsträning, fysisk aktivitet, socialt stöd efter tät samverkan med öppenvård, kommun och närstående.

MOBILT TEAM
Erbjuds särskilt vårdbehövande patienter som är välkända på avdelningen. Avdelningens mobila team erbjuder hembesök för stödsamtal i suicidpreventivt syfte efter samverkan med öppenvården enligt SIP. Kan ses som tillägg till dagsjukvård alternativt ersättning för dagvård för de patienter som har svårt att fungera i grupp.

Arbetsbeskrivning

Vi söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet arbetar vi för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande skötaruppgifter inom psykiatri. Som skötare arbetar du närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden. Huvudsaklig tjänstgöring är förlagd på avdelningen, men vid intresse kan det även bli aktuellt med viss tjänstgöring i den mobila verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare med specialistutbildning i psykiatri (Psykiatri II). Avdelningen har höga ambitioner och driver utvecklingsarbete på flera områden. Vi välkomnar dig som har en positiv grundinställning och som vill vara med och påverka verksamheten i linje med aktuell forskning. Tidigare erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde från mitten av februari. Vikariat ett år.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A847895.

Övrigt

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kajsa Sjöberg, Avdelningschef, avd. 22

Telefon: 0729-73 09 76

Hanna Högman, Kommunal

Telefon: 0340-48 13 40