Ledigt jobb

Leg. arbetsterapeut sökes till Vårdcentralen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 20 januari Ansök nu

Är du legitimerad arbetsterapeut som söker ett omväxlande och stimulerande arbete på en arbetsplats där vi trivs med varandra och lägger stort värde vid samarbete och förbättringsarbete? Då kan tjänsten hos oss på Vårdcentralen Falkenberg vara något för dig!

Vårdcentralen ligger vackert belägen vid ett naturskönt område utmed Ätran och har cirka 10000 listade patienter. Vårdcentralen arbetar läkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi är ungefär 50 medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus och vi lägger stort värde på att samarbeta mellan våra professioner.

På Vårdcentralen Falkenberg finns flera erfarna arbetsterapeuter. Arbetsterapin ansvarar för de fyra regiondrivna vårdcentralerna i Falkenbergs kommun. Vi söker nu en ny kollega till vår härliga arbetsgrupp!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som distriktsarbetsterapeut ingår sedvanliga arbetsuppgifter som hjälpmedelsutprovning, bostadsanpassning, handrehabilitering och vardagsrevidering. Behandling ges både individuellt och i grupp. De behandlingsgrupper arbetsterapeuterna är involverade i är Mindfulnessgrupp, Handträningsgrupp, Artrosskola, Smärtskola samt ReDO.

Som rehabkoordinator arbetar du som samordnare för de patienter som är sjukskrivna eller riskerar att bli sjukskrivna. Syftet är att effektivisera sjukskrivningsprocessen och främja individers hälsa och möjlighet att återgå i arbete. Du identifierar och aktualiserar patienter som har behov av koordinerande insatser. Du är en samarbetspartner och kontaktperson för externa aktörer såsom arbetsgivare, företagshälsovård, arbetsförmedling, försäkringskassa och socialtjänst. Till sin hjälp har rehabkoordinatorn ett rehabteam. På Vårdcentralen finns flera rehabkoordinatorer.

Tjänsten är uppdelad på cirka 50% distriktsarbetsterapi och cirka 30% som rehabkoordinator på annan vårdcentral i närheten.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete i närsjukvården är en fördel samt intresse av att arbeta med samordning och struktur. Vi arbetar i journalsystemet VAS och det är en fördel, men inget krav, om du har erfarenhet av detta journalsystem sedan tidigare. För tjänsten erfordras B-körkort.

Du är en person med god känsla för service. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta men också att arbeta självständigt. Du ser möjligheter och har en vilja att vara aktiv i utvecklingen av vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad 80%.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 190215 eller efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 januari. Referensnummer NSVH 152/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Verksamhetschef Falkenberg

Telefon: 072-523 49 03

Inger Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: 035-17 45 84