Ledigt jobb

Sjuksköterska natt med samordningsansvar på Barnakuten och avd 62/63

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På barnakuten är det ett omväxlande arbetstempo och hit kommer barn och ungdomar mellan 0-18 år som söker på Akutmottagningen. Avdelning 62 är en avdelning med elva vårdplatser för utredning och behandling av barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år inom specialiteterna barnmedicin-, kirurg- och ortopedi. Avd 63 är en infektionsavdelning med elva vårdplatser för barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år, härvårdas även barn från öronkliniken. Vår verksamhetsidé är: Vi skall ge bästa möjliga sjukvård barn, ungdomar och deras familjer i en miljö där lek, glädje, delaktighet och trygghet präglar tillvaron.

Vi söker nu dig som vill arbeta ständig natt och ha ett utvecklande och utmanande arbete genom att övergripande fördela resurserna mellan avd. 62/63 och Barnakuten.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att ha helhetsperspektiv på behovet av insatser över en större del av Barn och Ungdomskliniken, delvis barnakuten, avd.62 och 63. Arbetet startar upp med rapport på avdelningen fortsätter sedan med rapport på barnakuten. Du kommer under natten att vara tillgänglig för båda men vara där behovet är som störst.

Här kommer du att mötas av engagerade och drivna arbetsgrupper som präglas av gott samarbete och högt i tak.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning är meriterande. Gärna med några års erfarenhet från akutsjukvård.
Vi värdesätter högt att du är positiva och har en god samarbetsförmåga. Att du tycker om att ta ansvar och är villig att anta denna nya utmaning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer HS 302/18.

Övrigt

Vi går igenom ansökningarna löpande och intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden, så passa på att söka tjänsten så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agnetha Nordström, Avdelningschef

Telefon: 035-13 41 31

Britt-Marie Wallström, Vårdförbundet

Telefon: 035 - 24 16 138