Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdadministrativa enheten, område 3, Varberg

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde och har uppdraget att ge administrativt stöd och service till områdets kliniker som är kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken och urologikliniken. Den sammanhållna organisationen för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, diagnosklassificering och IT-stöd. Inom vår verksamhet arbetar ca 80 medarbetare.

Inom Vårdadministrativa enheten område 3 (VAE) söker vi nu medicinska sekreterare till Varberg:

VAE: Ortopedikliniken HSV
Mottagning
100 %, tills vidare

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare inom Vårdadministrativa enheten. Du kommer att ha din placering på Ortopedimottagningen men med möjlighet att utvecklas även inom andra specialiteter.

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper på mottagningen och är en viktig del i vårdprocessen och vi arbetar även teambaserat. Arbetet är omväxlande och består av journaldokumentation, intyg, kvalitetsregister, reception- och telefonservice, posthantering samt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till vårdadministrativa processen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana och IT-kunskap. Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst, kunskaper i journalsystemet VAS samt kodarutbildning. Erfarenhet och kunskap i olika IT-system väger tungt.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Du är en person som är utpräglat serviceinriktad, lyhörd och noggrann. Du gillar och klarar av att ha många bollar i luften, samt har förmågan att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i team och du bidrar till en god stämning i teamet. Du är flexibel, tar egna initiativ och är engagerad som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer A847452.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att urval och intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Christina Lindström-Svensson, Avdelningschef Ortopedikliniken

Telefon: 0340-48 23 87

Carina Wiberg, Vision

Telefon: 0340-481932