Ledigt jobb

Överläkare/Spec. läkare Endokrinologi och Diabetologi till Medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 30 november Ansök nu

Arbetsbeskrivning

Vi har Sveriges trevligaste endokrinsektion! Tyvärr har vi drabbats av brist och behöver därför hormonellt tillskott!

Diabetes-endokrinologisektionen är ett välfungerande team, som utöver den dominerande öppenvårds¬verksamheten har ansvar för 7 slutenvårdsplatser.

I sektionen bedrivs aktiv forskning inom bl.a tyreoideasjukdomar och benmetabolism. Vi har ett aktivt samarbete med närliggande universitetssjukhus.

Hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta inom öppenvård med mottagning och konsultverksamhet. Utrymme finns för forskning i samarbete med FoU-avd.

Nyfiken? Hör av dig till oss!

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Vi söker dig med specialistkompetens inom endokrinologi/diabetologi, alternativt ST-läkare med inriktning endokrinologi/diabetologi i slutet av ST.
Bred klinisk erfarenhet, internmedicinsk kompetens och forsk¬ningsintresse är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och positiv inställning till att arbeta i team.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 november. Referensnummer HS 298/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Medicinkliniken på Hallands sjukhus Halmstad är Region Hallands största klinik och har alla internmedicinska grenspecialiteter samt allergologi och neurologi. Södra Halland är primärt upptagningsområde men kliniken har ett länsövergripande ansvar för hela Hallands befolkning avseende invasiv kardiologi/PCI, lungmedicin och hematologi. Medicinkliniken har cirka 130 vårdplatser fördelade på akutvårds-avdelningen och på 5 vårdavdelningar.
Vid endokrinsektionen finns 5 specialister, 1 ST-läkare och 3 sjuksköterskor.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

David Buchebner, Läkarchef

Telefon: 035-17 43 90

Anna Ekfjorden, Överläkare, sektionsansvarig

Telefon: 035-13 15 61

Maria Åkvist, Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 48 20