Ledigt jobb

Överläkare inom kardiologi till Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 7 oktober Ansök nu

Var med i utvecklingen av Hallands sjukhus Kungsbacka!

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Teamarbete med patienten i centrum på Medicinmottagningen – det är vad Kardiologi teamet i Kungsbacka står för. Här arbetar engagerade och drivande medarbetare.

Mottagningen är organiserad i team inom kardiologi, allergologi, diabetes/endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, lungmedicin samt AK-mottagning. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlsjuka och patienter med förmaksflimmer.

Remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från SU/Västra Götaland. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland.

Arbetsbeskrivning

Hjärtteamet består i nuläget av två läkare, två sjuksköterskor och två undersköterskor, biomedicinskanalytiker samt läkarsekreterare.
Dina uppgifter innebär självständigt arbete inkluderande utredning, uppföljning och behandling av hjärt-kärlpatienter avseende ischemisk hjärtsjukdom, hjärtsvikt, vitier, arytmier, hypertoni, lipidstörningar m.m.

Verksamhetsområde specialiserad medicin är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi fokuserar på ständiga förbättringar och arbetar för att skapa en effektivare, mer patientsäker vård och en bättre arbetsmiljö. Om du vill bidra med kompetens, engagemang och positiv energi är du välkommen att bli en i teamet.

Hör gärna av dig för mer information till undertecknade om tjänsten och verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistkompetens inom kardiologi gärna med specialistkompetens/erfarenhet inom invärtes medicin.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 oktober. Referensnummer HS 244/18.

Övrigt

Intervjuer med sökande kommer att ske fortlöpande.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bantley, Verksamhetschef

Telefon: 0725-264978

Andres Kullberg, Överläkare

Telefon: 0300-56 50 00

Anders Jönsson

Telefon: vxl 0300- 56 50 00