Ledigt jobb

Undersköterska till avd. 2C Kirurgikliniken, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 3 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Då en av våra undersköterskor snart går i pension söker vi nu en ny undersköterska till vårdavdelning 2C i Varberg.

Våra två kirurgiska avdelningar ligger i anslutning till varandra och vi har ett nära sammarbete dem emellan. På dessa vårdavdelningar är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, onkologi samt palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. Vi har 5-8 Kava-platser (kirurgisk akutvård), dit patienter kommer direkt från akuten.

Arbetsbeskrivning

Arbete som undersköterska med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din komptens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team med hög kompetens och god gemenskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet från undersköterskeyrket. Erfarenhet av journalsystemet VAS är meriterande.

Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som undersköterska tror vi att du vill ha:
• God arbetsmiljö
• Strukturerad inskolning
• Mentorskap
• Avsatt tid för reflektion
• Möjlighet att påverka din arbetstid
• Kompetensutveckling

Detta och mer därtill kan vi erbjuda dig!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas via bemanningsenheten.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 mars. Referensnummer A846041.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Inger Andreasson, Avdelningschef, avd. 2B/C

Telefon: 0340-48 10 32

Sofia Gunnesson, Enhetschef, avd. 2B/C

Telefon: 0340-64 69 40

Anette Henningson, Kommunal

Telefon: 0340-48 10 00 (vxl)